یک گیاه سریع الرشد، دانه گلوله ای شکل سبز شیرین و نشاسته ای که نخود فرنگی گفته می شود. اگر در وعده غذایی شما گنجانده شود شما را شگفت زده خواهد کرد. این خوراکی فقط خوشمزه نیست بلکه حاوی مواد مغذی زیادی است که جز ضروری رژیم غذایی سبزیجاتی شما می باشد. مردم اغلب آن را یک سبزی ارزان قیمت فرض می کنند؛ که در رستوران های ارزان قیمت به عنوان تزیین غذا سرو میشود؛ اما با توجه به مزایای مختلف مغذی که نخود ها دارند، این تصور درستی نیست و می توان آنها را به عنوان یک منبع مواد مغذی طبیعی در نظر گرفت. در این مطلب تنها خواصی از نخودفرنگی را معرفی می کنیم که از نظر علمی ثابت شده اند نه اینکه نظر شخصی باشند!

۱-کاهش وزن

نخود فرنگی غذای کم چربی و کم کالری است. از این رو، در رژیم های گیاهی و همچنین غلات گیاهی وجود دارد. سبزیجات سبز به عنوان یک منبع سلامت خوب در نظر گرفته می شوند، اما نخود فرنگی بطور موثری میتواند در خصوص مدیریت وزن نقش داشته باشد، در مقایسه با لوبیا و حبوبات، نخود نسبتا کم کالری است. 

۲- سرطان معده

این دانه های کوچک دارای ظرفیت جلوگیری از بیماری های ناخوشایند مانند سرطان معده است. این دانه محتوای پلی فنول محافظت شده به نام کومسترول است، این ماده شناخته شده است برای جلوگیری از سرطان مفید است که در نخود فرنگی فراوان است. 

ادامه مطلب لینک زیر:

جدیدترین خواص و عوارض ثابت شده نخود فرنگی (طبق تحقیقات جدید)


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها