در این مطلب بدون توجه به مطالب و شایعات قدیمی راجب کرفس کوهی (وحشی)، جدیدترین نتایج تحقیقات علمی دنیا راجب خواص و مضرات کرفس را برایتان توضیح می دهیم. بعد از آن با نحوه نگهداری و مصرف اصولی کرفس آشنا می شوید. دقت کنید که خواص کرفس کوهی با کرفس معمولی بسیار متفاوت است و برخی مطالب که در بسیاری وب سایت های فارسی منتشر می شود فقط نظر شخصی هستند!

تاریخچه کرفس

با گذشت زمان، انواع مختلفی از گیاهان در سراسر جهان با نام مشترک کرفس وحشی ” نامگذاری شده است. بیشتر این گیاهان – اگرچه نه همه آنها – متعلق به خانواده یکسانی است (Apiaceae / Umbellerifereae) که به عنوان کرفس پاسکال در بازارهای ایالات متحده یافت میشود. کرفس استرالیایی، ویتنامی، هندی، مائوری را پیدا خواهید کرد و کرفس آب را به عنوان کرفس وحشی ” در فرهنگ های مختلف خواهید دید.

کرفس پاسکال در اوایل سال ۱۰۰۰ قبل از میلاد در بخشهای اروپایی و مدیترانه کشت شد و شاهد استفاده از کرفس به عنوان یک داروی گیاهی در مصر باستان هستیم. همچنین شواهدی وجود دارد که ورزشکاران یونان باستان برگهای کرفس را به افرادی که برنده میشدند اهدا میکردند.

امروزه بیش از ۱ میلیارد پوند کرفس هر سال در ایالات متحده تولید میشود و کالیفرنیا، میشیگان و فلوریدا حدود ۸۰ درصد کل تولیدات کرفس را در بر میگیرند. به طور متوسط، ​​بزرگسالان آمریکایی حدود ۶ پوند کرفس در هر سال می خورند. مقدار قابل توجهی از کرفس ایالات متحده از مکزیک وارد میشود و ایالات متحده آمریکا سالانه حدود ۲۰۰ میلیون پوند کرفس را به کانادا صادر می کند.

ادامه مطلب لینک زیر:

کرفس کوهی چه خواص و چه مضراتی دارد؟ چطور و کی آن را مصرف کنیم؟


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها